Bo Lipari & Jim Wimmer in ‘The home of Strictly Country’, Harpel (1980)

Deze diashow vereist JavaScript.

Bo Lipari en Jim Wimmer kwamen uit de Verenigde Staten, dat was bijzonder! De mannen hadden samen een LP gemaakt die tot op de dag van vandaag bij mij in de platenkast staat (gesigneerd en wel). Ik herinner me een prachtige versie van ‘Diamonds in the rough’ en dat Be Holtman beslist een fan van dit duo was…

Delen:

Comments

comments

Harry Vogel

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele muziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van (huis)concerten die ik bezocht. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie