Allan Taylor in Rajakimoes, Stadskanaal (1979)

Volgens mij was het in de nazomer van 1979 dat Allan Taylor voor het eerst (en volgens mij de enige keer) optrad in de jeugdsoos Rajakimoes in Stadskanaal. Toentertijd woonde ik in Stadskanaal, dus ik ging naar dat optreden. Kort daarvoor had ik een camera gekocht (een Canon AE1). Ik moest er nog mee leren omgaan…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

2 Comments

  1. Rindert Reply

    Jazeker Harry, ik was daar bij, Hij sprak daar de legendarische woorden: ” I’m going to have a folk-piss” toen hij naar de wc moest… Er zaten zeker wel 10 mensen naar hem te luisteren……… Als het er al 10 waren…..

    1. Harry Vogel Post author Reply

      Allan Taylor volg ik al die jaren al. Ergens in de maand november heeft hij een optreden in Sneek, en in Leer (Duisland). Ik ben zeker van plan één van deze optredens te bezoeken…

Geef een reactie