In januari ’23 kreeg is de tip dat het optreden van Allan Taylor in Rajakimoes niet in de nazomer van 1979 plaats vond, maar op zaterdagavond 15 maart 1980. Toen speelde Allan Taylor dus voor het eerst (en volgens mij de enige keer) in de jeugdsoos Rajakimoes in Stadskanaal. Toentertijd woonde ik in Stadskanaal, dus ik ging naar dat optreden. Kort daarvoor had ik een camera gekocht (een Canon AE1). Ik moest er nog mee leren omgaan…

Rajakimoes was een jongerencentrum in Stadskanaal. Het was gevestigd in een fraaie jugendstil villa uit 1905, villa De Beuk. Rajakimoes was jarenlang een toonaangevend poppodium in de Kanaalstreek. Eind jaren zeventig verloederde het pand, onder meer door drugsgebruik en overlast. Sluiting volgde in 1981. De Kwinne werd vervolgens het nieuwe jongerencentrum.

Aankondiging van dit optreden uit de plaatselijke krant…
Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.