Eén van de allereerste optredens waar ik luisterde naar live muziek was een optreden van A.G. & Kate en Relaxation in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel. Harpel is een streekje halverwege de weg van Vlagtwedde naar Sellingen, halverwege ongeveer sla je rechts af richting Harpel. Rindert, een jongen waar ik toentertijd mee op school zat nam me mee. Hij had bedacht dat ik het leuk zou vinden. Hij had gelijk… Voor Joke & Rienk Janssen was dit ook een van de eerste optredens die ze in hun eigen huis organiseerden. Voor mij werd het één van de eerste liveoptredens die ik bijgewoond heb in een lange, lange reeks…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.