A.G. & Kate en Relaxation in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel (1979)

Eén van de allereerste optredens waar ik luisterde naar live muziek was een optreden van A.G. & Kate en Relaxation in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel. Rindert, een jongen waar ik toentertijd mee op school zat nam me mee. Hij had bedacht dat ik het leuk zou vinden. Hij had gelijk… Voor Joke & Rienk Janssen was dit ook een van de eerste optredens die ze in hun eigen huis organiseerden. Voor mij werd het één van de eerste liveoptredens die ik bijgewoond heb…

in een lange, lange reeks…

Delen:

Comments

comments

Related posts

1 thought on “A.G. & Kate en Relaxation in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel (1979)”

  1. Rindert

    Tjonge Harry… Wat een trip down Memory Lane… Dat waren nog eens tijden…

Geef een reactie