A.G. & Kate en Relaxation in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel (1979)

Eén van de allereerste optredens waar ik luisterde naar live muziek was een optreden van A.G. & Kate en Relaxation in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel. Rindert, een jongen waar ik toentertijd mee op school zat nam me mee. Hij had bedacht dat ik het leuk zou vinden. Hij had gelijk… Voor Joke & Rienk Janssen was dit ook een van de eerste optredens die ze in hun eigen huis organiseerden. Voor mij werd het één van de eerste liveoptredens die ik bijgewoond heb…

in een lange, lange reeks…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

One Comment

Geef een reactie