In de tijd dat ik regelmatig naar allerlei concerten en optredens ging deden A.G. & Kate jaarlijks een kerstconcert in Harpel (bij Joke & Rienk Janssen thuis) en bij hen zelf in hun eigen ‘Grand Ole Opry’ aan de Dongenseweg in Rijen. Dit was – volgens mij – het eerste kerstconcert dat ik meemaakte. Opvallend aan deze foto’s is dat de meeste tijdens de ‘aftermeeting’ gemaakt zijn.

Ik was op het moment van dit optreden 21 jaar, inmiddels leven we in 2017 en zijn we 38 jaar verder… Toch kijk ik af en toe met enige weemoed naar de dingen die ik momenteel aan het scannen ben. Meer dan ik me destijds realiseerde zijn de negatieven die ik al die jaren bewaard heb een soort tijdcapsule geworden…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.