A.G. & Kate en Ben Steneker in ‘The Grand Ole Opry’, Rijen (1979)

In de tijd dat ik regelmatig naar allerlei concerten en optredens ging deden A.G. & Kate jaarlijks een kerstconcert in Harpel (bij Joke & Rienk Janssen thuis) en bij hen zelf in hun eigen ‘Grand Ole Opry’ aan de Dongenseweg in Rijen. Dit was – volgens mij – het eerste kerstconcert dat ik meemaakte. Opvallend aan deze foto’s is dat de meeste tijdens de ‘aftermeeting’ gemaakt zijn.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik was op het moment van dit optreden 21 jaar, inmiddels leven we in 2017 en zijn we 38 jaar verder… Toch kijk ik af en toe met enige weemoed naar de dingen die ik momenteel aan het scannen ben. Meer dan ik me destijds realiseerde zijn de negatieven die ik al die jaren bewaard heb een soort tijdcapsule geworden…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

2 Comments

    1. Harry Vogel Post author Reply

      In beide gevallen goed Rindert! En ja… Wat zagen we er uit in die tijd. Soms zou je terug willen naar ‘die tijd’ en op andere momenten ben je blij dat je in de huidige tijd leeft denk ik…

Geef een reactie