Op een bepaald moment kregen we bericht dat de Amerikaanse bluegrassband Hot Rize op zou treden in Harpel… Dat was natuurlijk wat! Een echte bluegrassband uit de Verenigde Staten! Het bleek een geweldig optreden te zijn; het overtrof datgene wat ik er van verwacht had behoorlijk. Ik was onder de indruk van datgene wat we te zien/horen kregen. Ze hadden bij de grote bruine kast één, nogal forse, microfoon neergezet waar ze beurtelings hun solo voor speelden. Als je een solo speelt, dan een pasje naar voren, vervolgens weer een pasje naar achteren. Prachtig om te zien! Sommigen van ons hadden in die tijd al eens bewegende beelden gezien van andere bluegrassbands; en dit bleek vaker zo te gaan. Hot Rize bestond op het moment dat wij ze in Harpel te zien kregen net twee jaar; en strak dat ze waren… Vooral dat gegeven maakte grote indruk op ons… Je moet begrijpen dat het ver voor de tijd van YouTube was… Als we iets van ‘onze muziek’ te horen kregen in de op de radio of misschien op de tv zagen, dan was dat een grote gebeurtenis!

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.