Op de eens of andere manier had ik niet zo gek veel (meer op) met het festival in Neusüdende, maar meestal ging ik met Rienk Janssen mee omdat hij daar probeerde zijn LP’s aan de man te brengen. Ik kon dan mee naar het festival, en hij had iemand achter de hand voor sjouwen en slepen. De artiesten die er optraden, traden meestal ook wel in Harpel, of in de buurt op. Op de één of andere manier vond ik Neusüdende altijd wat rommelig en druk. Er werd altijd veel (ontzettend veel) bier gedronken. Je sliep er in je tentje op een veldje in de buurt van het café waar het festival georganiseerd werd. Na één of twee dagen festival ging ik dan min of meer geradbraakt weer naar huis.

Toen ik net begon met het fotograferen van optredens maakte ik foto’s van alles wat los en vast zat, maar op een bepaald moment merkte ik dat de mensen om mij heen meer belangstelling hadden voor bepaalde foto’s en minder voor andere foto’s. Vaak kreeg ik allerlei nabestellingen, en via die manier probeerde ik dan weer wat uit de kosten te komen. Je had er een heleboel werk van, maar er kwam dan tenminste weer een klein beetje geld terug.

Ik kwam een aantal foto’s tegen van The Blue Flame Stringband (die hadden toen net een héél aardige LP op Flying Fish uitgebracht). Voor mij was dat beslist het hoogtepunt van dit festival…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.