Ik kwam deze week op Facebook een post van Pieter Groenveld tegen. Het waren vier pagina uit de mei editie van het Japanse bluegrasstijdschrift Moonshiner (mooie naam trouwens). Het artikel ging over de activiteiten van Strictly Country Records, waarvan ook in Japan het een en ander verkrijgbaar blijkt te zijn. Ik had me daar nooit zo in verdiept, maar toen ik de plaatjes bij het artikel iets beter bekeek zag ik mijn naam bij enkele van de geplaatste foto’s staan. Ik vermoed dat Pieter iets over de fotocredits gezegd heeft en ik vind het ronduit netjes dat hij daaraan heeft gedacht. Niet alleen Pieter blij, maar Harry is ook blij! En Strictly Country Records is ondertussen (waarschijnlijk) wereldberoemd in Japan…

De foto linksonder is er eentje van mij. De foto is gemaakt tijdens een optreden (en opname) van Del McCoury en zijn band tijdens een optreden in ‘The home of Strictly Country’ in Harpel. 
Drie foto’s van mij staan linksboven op deze pagina. Het zijn foto’s van het inmiddels legendarische optreden van Peter Rowan, Mark O’Connor en Jerry Douglas op het Big Bear Festival in Papenvoord. Op één van de foto’s die ik die dag maakt is Bertolf te zien. als een klein ventje. Die foto is later door BNNVARA in één van hun TV-programma’s gebruikt…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.