The Country Trash in ‘The Home of Strictly Country’, Harpel (1980)

Henri de Ridder (op banjo), Sjaak van Boxtel (op bas) en Moos Roovers (op gitaar) vormden met z’n drieën de groep The Country Trash. Volgens mij heb ik nog een LP van deze groep thuis in de platenkast staan (die zal ik toch weer eens op moeten gaan zoeken). Dit vriendengroepje kwam in allerlei wisselende samenstellingen regelmatig bij A.G. & Kate over de vloer; en stonden bekend om het feit dat ze van elk optreden een feestje maakten. Toen ze dus een keer naar Harpel kwamen waren Rindert Venema en ik ook van de partij. Waarschijnlijk zijn de foto’s van mij terwijl ik mijn luchtbedje aan het opblazen was door Rindert gemaakt. Ik heb The Country Trash meerdere keren op zien treden, maar volgens mij zijn ze maar één keer in Harpel geweest. De optredens van The Country Trash waren altijd leuk met een hoge amusementswaarde; ik weet me ook nog wel te herinneren dat de brunch de volgende ochtend héél gezellig was. De meest leuke van deze foto’s vind ik die ene waar Liz (met fietsje) en Michiel (met step) vol trots staan te poseren. Voor zo ver ik weet heeft Moos jaren in Zweden gewoond (en is hij nu weer terug in Nederland); Henri woont volgens mij nog steeds in Tilburg…

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen:

Comments

comments

Share

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

2 Comments

  1. Rindert Reply

    Prachtig Harry, maar had je geen andere foto van mij kunnen nemen… De tranen schieten in mijn ogen…

    1. Harry Vogel Post author Reply

      Ik vond die ene waar jij je lenzen aan het verwisselen was anders wel leuk 🙂

Geef een reactie