Henri de Ridder (op banjo), Sjaak van Boxtel (op bas) en Moos Roovers (op gitaar) vormden met z’n drieën de groep The Country Trash. Volgens mij heb ik nog een LP van deze groep thuis in de platenkast staan (die zal ik toch weer eens op moeten gaan zoeken). Dit vriendengroepje kwam in allerlei wisselende samenstellingen regelmatig bij A.G. & Kate over de vloer; en stonden bekend om het feit dat ze van elk optreden een feestje maakten. Toen ze dus een keer naar Harpel kwamen waren Rindert Venema en ik ook van de partij. Waarschijnlijk zijn de foto’s van mij terwijl ik mijn luchtbedje aan het opblazen was door Rindert gemaakt. Ik heb The Country Trash meerdere keren op zien treden, maar volgens mij zijn ze maar één keer in Harpel geweest. De optredens van The Country Trash waren altijd leuk met een hoge amusementswaarde; ik weet me ook nog wel te herinneren dat de brunch de volgende ochtend héél gezellig was. De meest leuke van deze foto’s vind ik die ene waar Liz (met fietsje) en Michiel (met step) vol trots staan te poseren. Voor zo ver ik weet heeft Moos jaren in Zweden gewoond (en is hij nu weer terug in Nederland); Henri woont volgens mij nog steeds in Tilburg…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.