Op een goede dag kwam het bericht voorbij dat Gary Williams op zou treden in ‘The Home of Strictly Country’ in Harpel. Niet we ooit eerder van de goede man hadden gehoord, maar dat maakte niet zo veel uit… Een huisconcert was leuk om naar toe te gaan en dus gingen we. Gary was een Amerikaans artiest die een paar LP’s gemaakt had op het Folk Variety label van Jurgen Feuβ uit Duitsland. Twee daarvan heb ik nog steeds gesigneerd in de kast staan (FV-12018; ‘Murders, mysteries & manhunts’ uit 1978 en FV-12021; ‘The singin’ traveler’ uit 1979. Rindert Venema en ik waren beiden van de partij en ik kan me herinneren dat het feestje na afloop van het optreden van Gary meer herinneren oplevert dan het optreden zelf. In mijn herinnering was het niet zo’n inspirerend optreden… Volgens mij hadden zowel Rindert als ik een slaapzak meegenomen en bleven we tot de volgende dag in Harpel hangen. Wonderlijk is het wel dat er überhaupt niets (meer) over Gary Williams te vinden is…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.