In de tachtiger jaren, de periode waarin deze foto’s zijn gemaakt werd, voor zover ik het me kan herinneren, de ‘markt’ voor de akoestische country- en bluegrassmuziek in Nederland gedomineerd door Rienk Janssen (vanuit Harpel in Groningen) en A.G. & Kate (vanuit Rijen in Brabant). Tevens waren er natuurlijk verschillende optredens waarin zowel akoestische als ‘elektrische’ country- en bluegrassmuziek te horen was. Cor Sanne organiseerde in die periode meerdere van dit soort optredens. Daar waar ‘onze’ optredens werden gekenmerkt door kleinschaligheid en ‘luisteren’ waren Cor’s evenementen niet bepaald ‘luistermuziek’. Dit zorgde voor de nodige animositeit tussen de verschillende organiserende partijen. Ondanks al deze fijngevoeligheden heb ik toch foto’s van een aantal van Cor’s evenementen gemaakt. Deze post bevat foto’s van twee evenementen in Deurningen en Mijdrecht waarbij ik voor een deel niet meer kan achterhalen wie ik allemaal gefotografeerd heb. Ik herken Jim Eanes, de band Smoketown Strut en A.G. & Kate natuurlijk wel… Ik meende zelfs Gerard de Vries (van de TROS) te herkennen… Voor de rest is het een zoekplaatje dus…

Op een bepaald moment kreeg ik een Cor Sanne ‘fanclub magazine’ in handen… Ik heb het maar weer eens opgezocht omdat ik het nu – na circa 37 jaar – wel durf te delen met jullie…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.