In de jaren dat ik begon met het maken van foto’s van optredens, had je ook de Johnny Cash Landdagen. De Nederlandse Johnny Cash fanclub – met Jan Flederus uit Dalfsen als stuwende kracht – organiseerde toentertijd jaarlijks twee ‘landdagen’; ééntje in Dalfsen en één op een wisselende andere plek in Nederland. De fanclub had op het hoogtepunt circa 200 leden, genoeg om een soort van jaarlijkse bijeenkomst mee te organiseren dus. Deze foto’s zijn gemaakt in Dalfsen. Waarschijnlijk waren Rindert Venema en ik deze dag met Rienk Janssen meegereden naar Dalfsen. Rienk zou daar dan proberen zijn LP’s aan de man te brengen; wij zouden hem meehelpen met sjouwen en we hadden vervoer natuurlijk…

Deze keer, ergens in oktober, waren The Country Ramblers (volgens mij kwamen ze uit omgeving Kampen) en A.G. & Kate van de partij (van alle ‘Johnny Cash Singers’ van het eerste uur was Kate overgebleven; vandaar dat op een bepaald moment de naam veranderde). A.G. & Kate (ooit begonnen als ‘The Johnny Cash Singers’) waren regelmatig op deze fanclubdagen te horen.