Ik was niet de enige die voorzichtig probeerde zelf dingen te organiseren. Bé Holtman – een regelmatige gast op één van de voorste rijen bij Joke & Rienk thuis – probeerde het ook… In Barger-Oosterveld (volgens mij was het bij Café Tolner) organiseerde hij een country-avond met onder meer Relaxation, Marinus Snippe & Gerard Fuhler, Dennis Schut en Jim Eanes, en The Country Ramblers. Voor Bé Holtman was het min of meer een thuiswedstrijd, want Bé woonde in Emmen volgens mij.

Qua line-up was het niet te vergelijken met het optreden dat ik een paar weken eerder in Stadskanaal organiseerde, maar ja… Bé Holtman’s programma was iets diverser… De ‘harde kern’ uit Harpel ging natuurlijk ook naar Barger-Oosterveld en had een geweldige avond! Volgens mij bestond de ‘harde kern’ uit Rienk en de schrijver van dit stukje… Het was een mooie avond met een mooi programma, en netjes aan elkaar gepraat door de organisator himself…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.