Country-avond in Barger-Oosterveld (mei ’81)

Ik was niet de enige die voorzichtig probeerde zelf dingen te organiseren. Bé Holtman – een regelmatige gast op één van de voorste rijen bij Joke & Rienk thuis – probeerde het ook… In Barger-Oosterveld (volgens mij was het bij Café Tolner) organiseerde hij een country-avond met ondermeer Relaxation, Marinus Snippe & Gerard Fuhler, Dennis Schut en Jim Eanes, en The Country Ramblers. Voor Bé Holtman was het min of meer een thuiswedstrijd, want Bé woonde in Emmen volgens mij.

Qua line-up was het niet te vergelijken met het optreden dat ik een paar weken eerder in Stadskanaal organiseerde, maar ja… Bé Holtman’s programma was iets diverser… De ‘harde kern’ uit Harpel ging natuurlijk ook naar Barger-Oosterveld en had een geweldige avond! Volgens mij bestond de ‘harde kern’ uit Rienk en de schrijver van dit stukje… Het was een mooie avond met een mooi programma, en netjes aan elkaar gepraat door de organisator himself…

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen:

Comments

comments

Harry Vogel

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie