In de tijd dat ik naar country- en bluegrass muziek begon te luisteren had je op de radio verschillende programma’s die aandacht aan deze muziek besteedden. De NCRV had Jo Eumelen, de TROS had Gerard de Vries en de KRO had Wim Bloemendaal. Mijn favoriete radioprogramma was dat van Wim Bloemendaal; op de voet gevolgd door dat van Jo Eumelen. Met het programma van Gerard de Vries had ik niet zo veel op…

Wonderlijk was het dus dat ik met Rienk Janssen naar Uden vertrok om daar mee te helpen zijn platenstand in de benen te houden bij een show die door Gerard de Vries gepresenteerd werd. Mijn eerdere omschrijving klopte; ik was niet bijster gecharmeerd van de show.

Het eerste optreden van The Cropswood Stringband dat ik hoorde was daar in Uden – het was een positief lichtpuntje in het geheel van de dag zal ik maar zeggen… Toch leverde de dag weer een aantal leuke foto’s op. Zou ik nu met Rienk meegereisd zijn om de foto’s te maken? Ik weet het echt niet meer…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.