In 1982 wonnen zowel A.G. & Kate als Jerrycan de poll van het blad Strictly Country. Nu – een jaar later – stonden beide acts weer in Harpel voor de oude Groninger Kroonkast te spelen. Beiden wonnen ook in 1983. Sommige mensen waren het er toentertijd niet helemaal mee eens, maar de lezers van het blad Strictly Country hadden braaf de poll ingevuld en dit was het resultaat.

En zonder gekheid, het was een leuke en gezellige avond met twee groepen die héél erg verschillend waren, maar zowel bij A.G. & Kate als bij Jerrycan was de passie voor de muziek oprecht, en dat kon je merken als men op het podium stond. A.G. & Kate hadden/hebben een eigen geluid, de band Jerrycan had dat zeker ook. Voor mij was het een avond om van te genieten en hoewel het héél veel jaren geleden is weet ik zeker dat ik genoten heb!

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.