Bluegrassfestival in Kampen (maart ’83)

Ik denk dat het in Hotel Bellevue in Kampen was waar dit bluegrassfestival georganiseerd werd, maar helemaal zeker weet ik het niet meer. Ik was meegeden met Rienk Janssen richting Kampen, ik weet ook ik dat we er eerder waren geweest (daar in Kampen) en sommige van de acts die er deze keer speelden had ik daar ook al eerder zien optreden. In de line-up van deze middag/avond zag ik Norris; Jerrycan; Groundspeed; The Country Ramblers en Berry Selles. Al met al een lijst van artiesten waar ik nog steeds wel een middag of avond naar zou willen luisteren. Berry Selles heb ik jammer genoeg niet zo gek vaak op zien treden, maar ik heb boven nog een paar LP’s van hem in de kast staan. Op YouTube kwam ik het volgende filmpje tegen van Barry Selles en Jan Roelofs…

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie