Ik denk dat het in Hotel Bellevue in Kampen was waar dit bluegrassfestival georganiseerd werd, maar helemaal zeker weet ik het niet meer. Ik was meegereden met Rienk Janssen richting Kampen, ik weet ook ik dat we er eerder waren geweest (daar in Kampen) en sommige van de acts die er deze keer speelden had ik daar ook al eerder zien optreden. In de line-up van deze middag/avond zag ik Norris; Jerrycan; Groundspeed; The Country Ramblers en Berry Selles. Al met al een lijst van artiesten waar ik nog steeds wel een middag of avond naar zou willen luisteren. Berry Selles heb ik jammer genoeg niet zo gek vaak op zien treden, maar ik heb boven nog een paar LP’s van hem in de kast staan. Op YouTube kwam ik het volgende filmpje tegen van Barry Selles en Jan Roelofs…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.