A.G. & Kate en Bob Paisley & The Southern Grass in ‘The Home of Strictly Country’, Harpel (mei ’83)

De combinatie van A.G. & Kate en Bob Paisley & The Southern Grass hadden we al eerder in het huis van Joke & Rienk Janssen kunnen zien natuurlijk. Een jaar eerder, in 1982, hadden we al eerder een dergelijke line-up meegemaakt. Een en ander stond garant voor een prachtige avond met veel verhalen en geweldige muziek. Vanaf de eerste keer dat ik Bob Paisley & The Southern Grass hoorde was ik verkocht. Deze keer was ook Leroy Mumma weer van de partij, de fiddler die op zo prachtige wijze zijn makkers bij de poot had een jaar eerder. De samenstelling van Bob Paisley’s band was als volgt: Bob Paisley – gitaar; Dan Paisley – bas; Mike Paisley – mandoline; Paul Silvius – banjo; Leroy Mumma – fiddle.

A.G. & Kate hadden ondertussen al met een scala aan internationale bluegrassbands en artiesten samengewerkt, maar de combinatie met Bob Paisley & The Southern Grass was wel een heel erg goede. The Home of Strictly Country zat vol, het was gezellig, en iedereen genoot. Mooie herinneringen dus…

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie