De combinatie van A.G. & Kate en Bob Paisley & The Southern Grass hadden we al eerder in het huis van Joke & Rienk Janssen kunnen zien natuurlijk. Een jaar eerder, in 1982, hadden we al eerder een dergelijke line-up meegemaakt. Een en ander stond garant voor een prachtige avond met veel verhalen en geweldige muziek. Vanaf de eerste keer dat ik Bob Paisley & The Southern Grass hoorde was ik verkocht. Deze keer was ook Leroy Mumma weer van de partij, de fiddler die op zo prachtige wijze zijn makkers bij de poot had een jaar eerder. De samenstelling van Bob Paisley’s band was als volgt: Bob Paisley – gitaar; Dan Paisley – bas; Mike Paisley – mandoline; Paul Silvius – banjo; Leroy Mumma – fiddle.

A.G. & Kate hadden ondertussen al met een scala aan internationale bluegrassbands en artiesten samengewerkt, maar de combinatie met Bob Paisley & The Southern Grass was wel een heel erg goede. The Home of Strictly Country zat vol, het was gezellig, en iedereen genoot. Mooie herinneringen dus…