Line-up (op alfabetische volgorde): A.G. & Kate (NL); Berry Selles (NL); Del McCoury & The Dixie Pals (USA); Egbert Meyers (NL); Groundspeed (NL); The Alabama Country Boys (NL).

Del McCoury en z’n Dixie Pals waren een korte periode in Nederland. Er waren al twee optredens geweest in Harpel en nu was het tijd geworden voor een heus festival in Kampen. Zowel Groundspeed als Berry Selles kwamen uit Kampen, waarschijnlijk dat dat mede de reden dat we naar Kampen gingen voor dit festival. Ik vermoed dat voornamelijk Groundspeed bepalend waren dat we in dezelfde zaal zaten als eerder. Het was een mooie en afwisselende line-up met een scala aan bekende namen. Allemaal mensen die ik al langere tijd kende en regelmatig op had zien treden. Sommigen wat minder vaak, anderen wat vaker. Rienk Janssen had z’n stationcar volgeladen met kratten met LP’s voor de verkoop, en ik ging mee ter ondersteuning, om mee te helpen met sjouwen en gewoon omdat het leuk was. Op de één of andere manier heb ik de zaal in Hotel Bellevue (?) nooit zo gezellig gevonden, maar dat neemt niet weg dat het een mooie middag/avond was!

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.