Line-up: Bill Clifton (USA) Michiel Hekkens (Giel de banjo) (NL)  Egbert Meyers (NL)  Jerrycan (NL)  Norris (NL/USA)  Sandra VanReys (NL)  Smoketown Strut (B)

Dat Fred Reiffers en z’n Blue Mule niet alleen in de Oosterpoort in Groningen allerlei dingen organiseerde blijkt wel uit deze foto’s die in Vredenburg Utrecht gemaakt zijn in januari 1984. Een ‘Bluegrass Convention’ is natuurlijk een mooie benaming voor allerlei mensen die bluegrass spelen en allerlei andere mensen die er van houden om naar de andere groep mensen te luisteren. Op deze dag kon dat ruimschoots in Utrecht. Het programma sprak boekdelen – daar wilde ik sowieso wel bij zijn. Rienk Janssen was er bij met zijn platenstand en ik was er bij in de hoedanigheid van Rienk’s roadie om allerlei dingen heen en weer te sjouwen.

Verrassend vond ik de combinatie Sandra VanReys en Jerrycan. Ik wist dat ik deze combinatie een keer gezien/gehoord had, maar was verrast dat dat bij dit evenement was. Evenzo was ik verrast foto’s van Bill Clifton van dit evenement te zien. Aan de andere kant was het ook wel duidelijk dat Bill regelmatig in het land was. Hij is getrouwd met een Nederlandse vrouw en als zodanig was hij natuurlijk regelmatig bij ons in het land te vinden. Een andere aardige foto is die van Herman Eygendaal (druk doende een en ander op te nemen voor de eigen collectie).

Wat dat betreft zijn dit soort mapjes met foto’s mooie kleine tijdcapsules, volgepropt met allerlei herinneringen. Ik geniet er van om af en toe weer zo’n kleine capsule open te maken en even weer te mijmeren over de tijden van de jaren 80… Ook voor mij is dat al bijna 40 jaar geleden… Grappig is het trouwens ook om te constateren dat dit inmiddels de 200e post op dit blog is…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.