Rienk Janssen zal me het gevraagd hebben denk ik. Ik had uit mezelf niet bedacht om midden in de winter foto’s te gaan maken van het huis waar ik zo vaak op bezoek was om naar huisconcerten te luisteren of om mee te helpen met allerlei klusjes. Waarschijnlijk zat er een idee achter om een mooie zwart/wit foto te hebben die als basis voor een soort van logo gebruikt kon worden. Of één van deze foto’s ooit die bestemming gekregen heeft weet ik niet zo goed. Het logo van Strictly Country Records is natuurlijk wel het voormalige huis van Joke & Rienk Janssen in Harpel – maar voor mij is het maar de vraag of één van mijn foto’s daar de basis voor was. Mij maakt dat ook niet zo veel uit. Ik kwam deze negatieven natuurlijk ook weer tegen en heb ze net als alle anderen ook gescand. Veel foto’s van Molenkampweg 5, Harpel. Vrijwel allemaal gemaakt vanaf de akker voor het huis zodat het huis en de bomen daaromheen mooi uit zouden komen tegen de lichte winterse lucht. Een paar foto’s van Joke & Rienk zelf met hun dochter en zoon. En – last but not least – gelukkig ook een aantal foto’s van Rakker, het hondje dat vanwege een reis naar  Frankrijk ineens deel van het gezin Janssen uitmaakte. Ik was nogal gesteld op Rakker, dat maffe, gekke en overenthousiaste hondje. Ik ben blij dat ik deze foto’s weer teruggevonden heb…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.