Tijdens het Strictly Country Festival in het openluchttheater in Diever in de nazomer van 1985 konden we voor het eerst naar The Reijmer Sisters luisteren. Op veel aanwezigen hadden de beide dames een behoorlijk goede indruk achter gelaten met hun tweestemmige zang. Het was dan ook geen wonder dat de beide zussen in de daaropvolgende weken ook op verschillende andere plekken geboekt werden en te horen waren. Zo kwamen ze dus ook op een zondagmiddag naar Harpel. Pieter Groenveld was aanwezig om de versterking te regelen.

Dan Mazer was ook al op het 3e Strictly Country Festival in Diever te horen geweest en was daar een soort van toevallige voorbijganger. Een goede banjoïst was ie zeker, maar ik heb hem te weinig meegemaakt om echt duidelijke herinneringen te hebben. Het gebeurde trouwens vaker dat mensen ‘toevallig’ langs kwamen in Harpel. Deze zondagmiddag bleef het echter bij Dan Mazer… Egbert Meyers was niet vaak van de partij in Harpel, maar nu was hij er een keer weer. Ik ben al jaren een liefhebber van Egbert’s werk uit die periode.

Leuk was het dat Liz en haar jongere broer Michiel ook bij het optreden betrokken werden. Dat geeft trouwens ook de ongedwongenheid van dit optreden weer, want lang niet alle optredens leenden zich daarvoor. Ik zou nog lang over dit optreden door kunnen mijmeren, maar ik zou het  ook kunnen samenvatten in een paar woorden: het was weer een mooie zondagmiddag toen in Harpel!

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.