Het was in dezelfde periode als het optreden in Paasloo dat A.G. & Kate ook gezamenlijk met de bluegrassband Groundspeed een optreden deden op de jaarmarkt (?) in Steenwijk. Het was een plek waar ik al verschillende keren geweest was voor andere optredens, onder andere ook met A.G. & Kate.Ik vermoed dat Michiel van der Pol een hand gehad heeft in de organisatie van dit optreden. Er was in die periode een florerende country-club in Steenwijk. Michiel maakte daar volgens mij deel van uit. Waarschijnlijk had de jarenlange aanwezigheid van een grotere groep Amerikaanse militairen in Darp ook een invloed op het welzijn van de betreffende country-club…

Steenwijk was sowieso al een bekende plek voor mij want ik heb een groot gedeelte van mijn militaire dienstplicht doorgebracht op de Johannes Post-kazerne in Havelterberg (in de buurt van Steenwijk). In die periode was ik één van de telefonisten van de groep Amerikaanse militairen daar in Darp…

Op de één of andere manier heb ik van dit optreden maar drie foto’s in mijn archief zitten. Had het zo weinig indruk op me gemaakt? Dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen. Zou ik zo moe geweest zijn? Ik zou het niet meer weten. Ik weet nog wel dat ik in die tijd graag naar A.G. & Kate luisterde en sowieso hield ik erg van bluegrass muziek. Ik kan het ook omdraaien: gelukkig heb ik nog drie foto’s van dit optreden…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.