Jaren achtereen organiseerden A.G. & Kate tournees in de Verenigde Staten. Dat is de manier waarop ze artiesten ontmoetten zoals bijvoorbeeld Wade & Julia Mainer; Lonnie Glosson; Whitey & Hogan; The Bailes Brothers; James Carson; Mac Odell & Addie. Tijdens één van hun vele tournees hadden ze ook een ontmoeting met George Hamilton IV. Deze kennismaking mondde uit in een goede vriendschap en het gegeven dat ze een aantal optredens voor George in Nederland organiseerden. George Hamilton IV was – naast het feit dat hij gedurende z’n lange carrière 54 jaar lang voor de Grand Ole Opry in Nashville heeft gewerkt – een man zonder pretenties. Vriendelijk, gemakkelijk benaderbaar en oprecht in de ander geïnteresseerd. In de zomer van 1987 logeerde ik een paar dagen in ‘het zuiden’ vanwege A.G. & Kate’s ‘Grand Ole Opry Festival’ dat die zomer in Dongen werd georganiseerd. Zodoende was ik in de positie om mee te rijden naar Schiphol om George Hamilton IV van het vliegtuig te halen. Ik heb destijds die gelegenheid maar aangegrepen om een paar foto’s te maken…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.