Op 21 september begon de meteorologische herfst. Het voelt de laatste paar dagen af en toe een beetje als herfst, maar heel eerlijk gezegd is het nog heel aardig weer. Omdat ik in de gaten had dat de herfst (in elk geval in meteorologische zin) toch weer begonnen was ben ik weer een keer niet rechtstreeks van m’n werk naar huis gefietst, maar via een kleine omweg. Het doel was natuurlijk een paar foto’s te maken die aangeven dat de herfst toch echt weer begonnen is…

Omgewaaide grote boom langs het Van Starkenborghkanaal bij Sprikkenburg; restant van een recente storm…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.