Al jaren zijn Kees Jansen en ik goede vrienden. Hij woont in Noord-Brabant en ik in Groningen. Vroeger gingen we vrijwel jaarlijks samen op fietsvakantie (vrijwel altijd richting Engeland, Wales, Schotland, Ierland). Toen ik in 2008 trouwde was dat héél goed voor mijn persoonlijk geluk, maar de jaarlijkse fietstochten waren wel een beetje voorbij…

In 2016 hadden we bedacht dat het een goede zaak zou zijn om samen een dagje naar Gent te gaan. Het bleek een goede keuze van vriend Jansen; we hebben toen een geweldige dag gehad! Ik heb er toentertijd (via Albelli) een boekje van gemaakt…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.