Samen met Kees Jansen een dagje naar Gent (2016)

Al jaren zijn Kees Jansen en ik goede vrienden. Hij woont in Noord-Brabant en ik in Groningen. Vroeger gingen we vrijwel jaarlijks samen op fietsvakantie (vrijwel altijd richting Engeland, Wales, Schotland, Ierland). Toen ik in 2008 trouwde was dat héél goed voor mijn persoonlijk geluk, maar de jaarlijkse fietstochten waren wel een beetje voorbij…

In 2016 hadden we bedacht dat het een goede zaak zou zijn om samen een dagje naar Gent te gaan. Het bleek een goede keuze van vriend Jansen; we hebben toen een geweldige dag gehad! Ik heb er toentertijd (via Albelli) een boekje van gemaakt…

Delen:

Comments

comments

Share

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie