Op 25 juni 2017 publiceerde ik (zo heet dat) mijn eerste post op deze website. Op 22 mei 2022 maakte ik in de 432e post bekend dat de teller van het aantal views op Birdeyes de 100000 was gepasseerd. Op 29 mei 2024 (gisteren dus) constateerde ik dat de teller van het aantal views op Birdeyes bij de 610e post de 200000 was gepasseerd. Verbazingwekkende getallen, en eerlijk gezegd ook bijna iets te groot voor mijn bevattingsvermogen.

Over de eerste 100000 views werd 1792 dagen gedaan; vervolgens werd er slechts 737 dagen over de  daaropvolgende 100000 views gedaan. Wat een enorme versnelling! En voor de liefhebbers van enorme getallen nog een aardig feitje… De meeste bezoekers lezen tijdens een bezoek meer dan één post. Ik hou een lijstje bij van hoe vaak welke post gelezen wordt. Ook dat kan opgeteld worden natuurlijk. Die teller staat ondertussen op ruim 735000! Mijn Excel spreadsheet verteld me dan dat elke bezoeker gemiddeld 3,67 stukje leest – dat gegeven veranderd trouwens nauwelijks en is al jaren nagenoeg hetzelfde.

Ik had een dergelijk succes niet verwacht en ben eerlijk gezegd ook een beetje overweldigd door dit gegeven dat dankzij mijn lezers tot stand is gekomen. Maar er ligt nog materiaal genoeg. Ik ga dus gewoon lekker door met datgene wat ik ondertussen erg leuk vind om te doen…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.