Gistermiddag wilde ik een rondje fietsen. Het had al een paar dagen behoorlijk geregend. Het had me afgelopen vrijdagavond zelfs al een nat pak opgeleverd. Gistermiddag was het mooi zonnig, daardoor was het fijn om even te fietsen. Ik wilde richting de wijk Lewenborg gaan omdat ik daar nog niet zo vaak gefietst heb, maar bleef een beetje steken in het recreatiegebied Kardinge. Natuurlijk heb ik ook maar een paar foto’s gemaakt… Vanavond (één dag later) bedacht ik me dat ik nog wel een paar foto’s wilde maken. Ik heb dus min of meer hetzelfde rondje nog een keer gefietst.

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.