Middag- en avondrondje Kardinge (beiden 15 km)

Gistermiddag wilde ik een rondje fietsen. Het had al een paar dagen behoorlijk geregend. Het had me afgelopen vrijdagavond zelfs al een nat pak opgeleverd. Gistermiddag was het mooi zonnig, daardoor was het fijn om even te fietsen. Ik wilde richting de wijk Lewenborg gaan omdat ik daar nog niet zo vaak gefietst heb, maar bleef een beetje steken in het recreatiegebied Kardinge. Natuurlijk heb ik ook maar een paar foto’s gemaakt… Vanavond (één dag later) bedacht ik me dat ik nog wel een paar foto’s wilde maken. Ik heb dus min of meer hetzelfde rondje nog een keer gefietst.

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie