Avondrondje Leek

Afgelopen maandagavond had ik zin om een avondrondje te fietsen. Vaak fiets ik hetzelfde rondje om maar even in beweging te zijn. Deze avond had ik P verteld dat ik het iets anders aan zou pakken. Samen hadden we al een keer via Leegkerk en Den Horn naar De Poffert gefietst en vandaar weer terug naar Groningen. Dat leek me ook wel wat voor deze avond. Eenmaal aangekomen in De Poffert heb je een keuze. Linksaf is terug naar Groningen, maar rechtsaf? Uit balorigheid ben ik deze avond maar rechtsaf gegaan. Via Lettelbert kwam ik achter de borg Nienoord in Leek terecht. Gezien de avondschemering was het nu ook wel tijd om terug naar Groningen te fietsen. Tweeënhalf uur na vertrek was ik weer thuis, een kleine 40 km op mijn tellertje. Niet eens zo heel er moe maar wel zeer voldaan over m’n avond-avontuur…

Toepasselijke graffitti…

Kerkje van Leegkerk in de avondzon.

Vlakbij De Poffert.

Relive ‘Avondrondje Leek’

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie