Ik had The Shady Grove Band in oktober ’86 al eens gezien tijdens het Opry-Tamboer Festival in Hoogeveen; in november ’86 tijdens het concert omdat countryclub ’t Posthuys in  Steenwijk het 5-jarig jubileum vierde; en de eerste keer dat ik The Shady Grove Band zag was in maart ’85 in ‘The Home of Strictly Country’ in Harpel. Deze nieuwe post bevat foto’s van nog twee optredens in Harpel. Het eerste optreden was bij Joke en Rienk Janssen thuis in hun ‘Home of Strictly Country’. Het tweede optreden was – volgens mij – in de Bommelhoeve in Harpel. Deze locatie werd niet zo vaak gebruikt, maar als het problematisch was om bij hen thuis een huisconcert te organiseren werd uitgeweken naar de Bommelhoeve…

Ik vond het optreden bij Joke en Rienk thuis in ‘The Home of Strictly Country’ geweldig en heb toen erg genoten. Geen wonder dat ik een paar weken later in De Bommelhoeve te vinden was voor meer van hetzelfde…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.