Soms heb je zin om naar buiten te gaan en even een stukje te gaan fietsen. Ik had een dag thuisgewerkt en wilde aan het einde van de werkdag nog even ‘op pad’. Het was een wat winderige dag zoals de laatste tijd wel vaker het geval is. Ik koos er voor om via het jaagpad langs het Reitdiep naar Dorkwerder brug te fietsen (dit is de brug vlakbij Dorkwerk over het Van Starkenborghkanaal) en vervolgens via Dorkwerd weer terug naar huis te gaan. Ik zou dan ongeveer 10 kilometer gefietst hebben. Natuurlijk onderweg maar een paar foto’s gemaakt…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.