Aan de ene kant is het erg koud deze dagen (afgelopen nacht was het -5°C), maar af en toe schijnt het zonnetje ook erg fijn. Vooral als je binnen achter het raam zit, is het zonnetje heerlijk! Je merkt het ook aan de natuur volgens mij… Op sommige plekken – ook in ons eigen tuintje – zie ik al narcissen boven de grond staan, ook krokussen en sneeuwklokjes heb ik al gezien. Onze krulhazelaar heeft ondertussen al weer katjes gekregen. Allemaal tekenen van een voorzichtig naderend voorjaar (hoop ik). Tegelijk weet ik dat het pas voorjaar wordt als het zo ver is; de komende nacht wordt kouder dan de voorgaande nacht…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.