6 februari 2018

Aan de ene kant is het erg koud deze dagen (afgelopen nacht was het -5°C), maar af en toe schijnt het zonnetje ook erg fijn. Vooral als je binnen achter het raam zit, is het zonnetje heerlijk! Je merkt het ook aan de natuur volgens mij… Op sommige plekken – ook in ons eigen tuintje – zie ik al narcissen boven de grond staan, ook krokussen en sneeuwklokjes heb ik al gezien. Onze krulhazelaar heeft ondertussen al weer katjes gekregen. Allemaal tekenen van een voorzichtig naderend voorjaar (hoop ik). Tegelijk weet ik dat het pas voorjaar wordt als het zo ver is; de komende nacht wordt kouder dan de voorgaande nacht…

Delen:

Comments

comments

Share

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie