Deze middag is het buiten -1°C en de gevoelstemperatuur is nog een stuk lager. Ik heb gelezen dat dat door de harde oostenwind komt. Toch schijnt er een heerlijk zonnetje… Vanuit de kamer naar buiten kijkend is het dus heerlijk weer…

Het is het soort weer dat je het gevoel geeft dat je eigenlijk naar buiten wilt om allerlei dingen in de tuin te doen, maar je weet dat het eigenlijk nog veel te vroeg is. Bovendien heeft het geen zin om met deze wind blaadjes bij elkaar te gaan harken. Toch?

Eerder deze week zaten we beiden thuis op het bankje in de voortuin. De krokussen stonden prachtig in bloei (nu een stuk minder) en toen we een eindje gingen wandelen zag ik bij de flat de winterjasmijn in bloei staan. Vandaag laten we het maar achterwege om buiten op het bankje te gaan zitten (veel te koud). Het voelt nog niet zo – en vandaag zeker niet – maar het lijkt er toch een beetje op dat het voorjaar toch echt in aantocht is…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.