Avondrondje in de schemering (17 km)

Vanavond maar weer eens een avondrondje gefietst. Thuis begonnen in Paddepoel → Leegkerk → Den Horn → Aduard → Nieuwklap → Slaperstil → Paddepoel. Totaal iets meer dan 17 kilometer gefietst. Onderweg (uiteraard) weer een paar foto’s gemaakt…

Het rondje van deze avond…

Vogels zoeken een plekje voor de avond…

Kapot hek met roze en groene strik…

Nieuwsgierige pink met masker…

Groepje zeer nieuwsgierige paarden…

Stadsmarkering in het laatste licht van de dag…

Delen:

Comments

comments

Share

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie