Overlapppende fietstochtjes

Sinds een paar weken heb ik een nieuw fietstellertje, een Garmin 520 Edge Plus. Omdat dit tellertje met GPS werkt in plaats van rekent met de omtrek van je wiel is het ook eenvoudiger te achterhalen waar je allemaal geweest bent. Mijn tellertje synchroniseert alles naar Strava (dat is een app op de telefoon waar veel fietsers dol op zijn). Ik was een paar dagen wat aan het zoeken op Internet en kwam daar een hulp-programma voor Strava tegen (Strava loopt ook op mijn laptop; maar mijn laptop gaat niet mee als ik ga fietsen).

Dit hulpprogrammaatje trekt alle data uit Strava en maakt een kaartje van waar je tussen twee aangegeven datums geweest bent. Ik heb als begindatum de dag van aanschaf van mijn tellertje genomen en als einddatum had ik gisteren genomen. Ik vond het wel een grappig plaatje… Het hulpprogramma heet Strava Multiple Ride Mapper en is hier te vinden.

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie