Sinds een paar weken heb ik een nieuw fietstellertje, een Garmin 520 Edge Plus. Omdat dit tellertje met GPS werkt in plaats van rekent met de omtrek van je wiel is het ook eenvoudiger te achterhalen waar je allemaal geweest bent. Mijn tellertje synchroniseert alles naar Strava (dat is een app op de telefoon waar veel fietsers dol op zijn). Ik was een paar dagen wat aan het zoeken op Internet en kwam daar een hulpprogramma voor Strava tegen (Strava loopt ook op mijn laptop; maar mijn laptop gaat niet mee als ik ga fietsen).

Dit hulpprogrammaatje trekt alle data uit Strava en maakt een kaartje van waar je tussen twee aangegeven datums geweest bent. Ik heb als begindatum de dag van aanschaf van mijn tellertje genomen en als einddatum had ik gisteren genomen. Ik vond het wel een grappig plaatje… Het hulpprogramma heet Strava Multiple Ride Mapper en is hier te vinden.

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.