Gisteren wilde ik van mijn werk weer naar huis fietsen. Eenmaal buiten gekomen leek het mij beter om eerst even te wachten tot de bui voorbij zou trekken. Het viel met bakken tegelijk uit de lucht… Na 20 minuten in het fietsenhok te hebben staan wachten leek het me veilig genoeg om het er op te wagen.

Ik fiets altijd via de Hooilandjes en het KVI (Kernfysisch Versneller Instituut) achter op het Zernikecomplex naar de Paddepoelsterweg. Vlakbij het KVI stonden deze 3 paarden te schuilen onder een boom…

Een van de weilanden bij de Paddepoelsterweg. Ik was al te ver doorgefietst toen ik me realiseerde dat de beide paarden (wat mij betreft) precies op de goede plek stonden. Dus maar een klein stukje terug gefietst…

De Noorderhaven in Groningen. Ik moest na mijn werk nog een boodschapje doen in de stad en stond dus ook wat op tijd. Gelukkig was ik (net) op tijd in de winkel waar ik wilde zijn…