Wij houden van een tuintje die netjes en opgeruimd is. De planten moeten er fris en kleurig bij staan en er uit zien alsof ze aan niets gebrek hebben. De plantenbakken die we het afgelopen voorjaar op hadden gehangen hadden ondertussen hun beste tijd gehad (zoals mijn vader dat vroeger gezegd zou hebben). Maar we hadden een geweldig idee! Witte winterviooltjes…

Fris en vrolijk, en bovendien niet al te prijzig… Een klusje voor de herfstvakantie dus. Oude planten afknippen, oude modder uit de bakken kieperen, nieuwe tuinaarde er weer in en vervolgens witte winterviooltjes poten (in totaal 36 stuks). O ja, ook de straat aanvegen en zorgen dat alles er weer netjes en opgeruimd bij staat, want daar houden wij van…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.