Winterviooltjes planten…

Wij houden van een tuintje die netjes en opgeruimd is. De planten moeten er fris en kleurig bij staan en er uit zien alsof ze aan niets gebrek hebben. De plantenbakken die we het afgelopen voorjaar op hadden gehangen hadden ondertussen hun beste tijd gehad (zoals mijn vader dat vroeger gezegd zou hebben). Maar we hadden een geweldig idee! Witte winterviooltjes…

Fris en vrolijk, en bovendien niet al te prijzig… Een klusje voor de herfstvakantie dus. Oude planten afknippen, oude modder uit de bakken kieperen, nieuwe tuinaarde er weer in en vervolgens witte winterviooltjes poten (in totaal 36 stuks). O ja, ook de straat aanvegen en zorgen dat alles er weer netjes en opgeruimd bij staat, want daar houden wij van…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie