Lunchrondje Onlanden op Oudjaarsdag (26 km)

Vanaf ons huis is het ongeveer 5 kilometer fietsen naar De Onlanden, maar als je er dan eenmaal bent heb je zo’n omgeving om te fietsen. Prachtig toch?

Ik vind de weerspiegeling van wolken op het water zo mooi…

Niet helemaal zo scherp als ik het graag zou willen, ik heb dus een fazant gezien.

Mooi geknotte knotwilgen.

De Onlanden zijn bedoeld als waterbergingsgebied. Sommige delen zijn nu al behoorlijk drassig.

Met behoorlijk wat tegenlicht maakte ik deze foto…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie