De afgelopen dagen fietsen P en ik regelmatig een (avond)rondje waarbij we richting Dorkwerd fietsen, vlak voor de Dorkwerderbrug linksaf draaien en vervolgens via de Gaaikemadijk parallel aan het Van Starkenborghkanaal een klein stukje richting Aduard gaan en de weg vervolgen via de Gaaikemahoeve richting Nieuwe Diep. Vlak voor Nieuwediep rijd je de gemeente Groningen weer binnen. Daar rijden we dan terug naar Slaperstil en slaan we linksaf de Zijlvestersweg in om terug naar Dorkwerd te fietsen. Het totale rondje is circa 12½ kilometer en begint een beetje een dagelijkse traditie te worden. Onderweg is er natuurlijk van alles te zien voor degenen die graag alles willen zien (zoals wij). Van de afgelopen paar dagen heb ik maar een paar foto’s verzameld… De charme van deze route zit in het gegeven dat je in ‘no time’ buiten de stad in ‘de ruimte’ aan het fietsen bent, terwijl je eigenlijk amper de stad uit bent geweest…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.