2 November 2020

Gistermiddag fietste ik van mijn werkplek op de Zernike Campus in Groningen terug naar huis. Meestal fiets ik via een klein ommetje naar huis omdat ik dat prettig vind. Gisteren merkte ik dat het licht mooier was dan gebruikelijk en ik besloot een iets groter ommetje via Sprikkenburg (het fietspaadje langs het Van Starkenborghkanaal) te maken. Daar heb ik geen spijt van gehad…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie