Via ’n ommetje naar huis gefietst

Ik was gistermidag op tijd klaar met m’n werk en besloot om via een ommetje naar huis te fietsen. Het zonnetje scheen toen ik tegen 15:30 uur op m’n fiets stapte en via Dorkwerdersluis, Wetsingersluis, Wetsinge, Harsens, Koningslaagte en Noorderhogebrug weer naar huis fietste. Mooie luchten gezien!

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie