Zonnig Onlander ommetje

Afgelopen vrijdagmiddag was het fris maar heerlijk zonnig. Perfect weer voor een fietsrondje. Ik werkte deze vrijdagmiddag thuis en kon dus eenvoudig schuiven met mijn werktijden – een van de weinige voordelen van de huidige tijd. Een rondje Onlanden leek mij een goed idee toe. Een leeg landschap met mooie wolkenluchten, da’s een prima middel om je hoofd een beetje leeg te fietsen. Ik werd niet teleurgesteld. Prachtige wolkenluchten en een mooi zonnetje.

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie