Op het moment dat ik dit stukje aan het voorbereiden ben is het inmiddels al begin november ’21 geworden. De zomer is volledig voorbij, alhoewel we af en toe nog wel een paar aardige dagen hebben.Ik vind het jammer dat het de laatste weken veel en vaak regent. Ik had de afgelopen week naast mijn werk een paar afspraken elders in de stad. Eerder had ik al bedacht om een paar ‘paddenstoelen foto’s’ wilde maken, het liefst nog van vliegenzwammen omdat ik die gewoon mooi vind. Ik heb de afgelopen week diverse paddenstoelen gevonden, maar geen vliegenzwammen. Die vond ik afgelopen donderdagmiddag, een paar honderd meter bij ons huis vandaan…

Stadspark, Groningen

Stadspark, Groningen

Kinderboerderij, Stadspark, Groningen

Viaduct in de ringweg, Stadspark, Groningen

Viaduct in de ringweg, Stadspark, Groningen

Badstraat, Groningen

Zernikecomplex, Groningen

Zernikecomplex, Groningen

Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen

Zernikecomplex, Groningen

Zernikecomplex, Groningen

Zonnelaan, Groningen

Zonnelaan, Groningen

Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen

Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen

Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen

Op het pleintje achter ons huis

In ons eigen tuintje

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.