Op het moment dat ik dit stukje aan het voorbereiden ben is het inmiddels al begin november ’21 geworden. De zomer is volledig voorbij, alhoewel we af en toe nog wel een paar aardige dagen hebben.Ik vind het jammer dat het de laatste weken veel en vaak regent. Ik had de afgelopen week naast mijn werk een paar afspraken elders in de stad. Eerder had ik al bedacht om een paar ‘paddenstoelen foto’s’ wilde maken, het liefst nog van vliegenzwammen omdat ik die gewoon mooi vind. Ik heb de afgelopen week diverse paddenstoelen gevonden, maar geen vliegenzwammen. Die vond ik afgelopen donderdagmiddag, een paar honderd meter bij ons huis vandaan…

Stadspark, Groningen
Stadspark, Groningen
Kinderboerderij, Stadspark, Groningen
Viaduct in de ringweg, Stadspark, Groningen
Viaduct in de ringweg, Stadspark, Groningen
Badstraat, Groningen
Zernikecomplex, Groningen
Zernikecomplex, Groningen
Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen
Zernikecomplex, Groningen
Zernikecomplex, Groningen
Zonnelaan, Groningen
Zonnelaan, Groningen
Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen
Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen
Sprikkenburg (fietspad langs het Van Starkenborghkanaal), Groningen
Op het pleintje achter ons huis
In ons eigen tuintje
Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.