De hele week zat ik er al aan te denken, aan het einde van de middag niet rechtstreeks naar huis te fietsen maar via een ommetje. De ene dag waaide het te hard en de andere dag had ik gewoon nog teveel werk liggen. Gistermiddag waren alle omstandigheden goed. Er was sprake van een mooi zonnetje en ‘k was op tijd klaar met m’n werk. Ik vertelde J – één van de collega’s – dat ik via een ommetje naar huis zou gaan fietsen. Zij waarschuwde mij voor de wind. Geheel terecht bleek later… Het waaide harder dan ik had aangenomen en redelijk afgepeigerd kwam ik na 14 km fietsen thuis. Moe, lamme beentjes, maar ik was wel weer een keer via een ommetje naar huis gefietst…

In Wierum (net voorbij Wierumersluis). Een veld vol vogels…

En als vanouds via De Heerlijkheid Harssens weer naar huis…
Vaak is het boerderijtje van De Heerlijkheid Harssens verhuurd. Deze keer niet. Het gaf mij de gelegenheid om van het uitzicht te genieten. Op de achtergrond de weg van Groningen naar Winsum.
Gevolg van de stormen van de afgelopen weken. Verzaagde omgewaaide bomen…
Langs het nieuwe fietspad (langs de ringweg) van Selwerd naar Paddepoel.
Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.