Afgelopen vrijdag hadden we vanwege onderhoud aan ons gebouw een thuiswerkdag. Aan het einde van deze dag thuiswerken wilde ik toch nog even van het redelijk mooie weer genieten en bedacht ik dat een klein fietsrondje wel op z’n plaats zou zijn. Sowieso wilde ik nog even naar de boekenwinkel op de Grote Markt midden in de stad. Daar ben ik wel aangekomen, maar een paar kleine kinderen maakten dusdanig veel lawaai dat ik snel weer naar buiten ben gevlucht…Via een omweg ben ik maar weer naar huis gefietst. Halverwege de rit naar huis bedacht ik dat er langs Sprikkenburg (een smal schelpenpaadje van amper 2 kilometer lang dat parallel aan het Van Starkenborghkanaal loopt) altijd veel paddenstoelen te vinden zijn. Zou dat nu ook alweer het geval zijn? Toch maar even langs Sprikkenburg gefietst dus…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.