Ik kwam er opeens achter dat ik nog een mapje met foto’s had van de zomervakantie van dit jaar. Ondertussen is de herfstvakantie al weer begonnen (P geeft les op een basisschool in de stad, wij zitten nu eenmaal in dat ritme). Het wordt dus tijd om iets met dit laatste mapje met foto’s te doen… We hadden een heerlijke vakantie gehad en veel mooie dingen gezien. Eerlijk gezegd hadden we deze zomervakantie misschien wel iets meer gefietst dan de bedoeling was. Het was de voorlaatste dag van de vakantie en we hadden bedacht nog een keer langs de boulevard in Harderwijk te willen fietsen.

Een klein stukje verderop zagen we de haven waar een aantal schepen van de bruine vloot van Harderwijk terug te vinden waren. We pauzeerden even, genoten van het beeld en bedachten dat Harderwijk toch meer biedt dan we altijd hadden gedacht.

Prachtige traptrede van Corténstaal…

Om uiteindelijk neer te strijken op het terras van Brasserie de Bank. De dame van de bediening had al in de gaten dat we voor de tweede keer een bezoekje brachten. Nadat ze ons het nagerecht had gebracht bleef ze bijna 20 minuten om uitgebreid over onze vakantiebelevenissen te praten. We vertelden haar dat we zeer van ons verblijf hadden genoten en de volgende ochtend weer teug naar Groningen zouden gaan…

Vorige post

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.