Ik vind de krokus een mooi bolgewasje. Het zijn van die voorjaarsbloeiers waar je niet al te zuinig mee moet zijn. Het is volgens mij beter om 200 krokus bolletjes te planten dan 20. Ik ben van mening dat in het geval van krokussen meer dus (veel) beter is… Ik heb eerder foto’s van bloeiende krokussen op Birdeyes gezet, maar nog niet eerder zo vroeg in het jaar. We zijn iets over de helft van de maand februari en nu al staan er enorme groepen krokussen in bloei op wandelafstand van ons huis. Bijzonder… Ik kon het dus ook niet laten er een paar foto’s van te maken… M’n oude makker Bert (van de reactie onderaan deze post) gaf me een muzikale suggestie. Die vond ik te mooi om te laten schieten…

Deze staan in ons eigen tuintje…
Deze en de foto hieronder staan op een veldje aan de overkant van de straat…

En voor sneeuwklokjes geldt naar mening natuurlijk hetzelfde. Ook voor sneeuwklokjes geldt ook dat meer (veel) beter is…
Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.