Er zijn meerdere routes om naar mijn werkplek op de Zernike Campus in Groningen te komen. Rechtstreeks is het amper anderhalve kilometer van ons huis. Doorgaans vind ik dat iet te kort. Meestal maak ik er een ritje van 5 tot 6 kilometer van. Da’s genoeg om even de tijd te nemen om rustig te fietsen, de omgeving te bekijken en m’n ’territorium te inspecteren’ als het ware. Terug naar huis gaat uiteraard op dezelfde manier. Al eerder had ik gezien dat er tussen het fietspad langs het Reitdiep en de Zernike Campus een wandelpad tussen de bomen ligt. Vanmiddag bedacht ik dat ik daarlangs terug naar huis kon fietsen. Het hoort eerlijk gezegd niet, maar er scheen een mooi zonnetje en ‘k dacht misschien een paar foto’s te kunnen maken. Het was amper anderhalve kilometer voordat ik weer thuis was, dus morgen ga ik weer m’n vertrouwde route via de Paddepoelsterweg rijden. Maar ‘k was wel blij met de foto’s…

Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.