Op de watertoren in Stadskanaal (ergens in 1981)

Op een goede dag in 1981 kregen we in de gaten dat de watertoren in Stadskanaal op een zaterdag opengesteld zou zijn voor het publiek. Samen met Rindert ging ik maar een kijkje nemen; uiteraard ging het fototoestel ook mee. Resultaat: een aantal aardige foto’s van Stadskanaal en het Stadskanaal (en de omgeving uiteraard)…

Delen:

Comments

comments

Harry Vogel

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

3 Comments

  1. AvatarSander van Wees Reply

    Beste Harry, ik ben bezig met een onderzoek naar de geschiedenis van de watertoren in Stadskanaal, en de directe omgeving ervan, en bij een zoektocht op internet kwam ik jouw bericht tegen, met die geweldige foto’s uit 1981. Zou ik die mogen gebruiken in het onderzoek en mogelijk bij een presentatie (natuurlijk met bronvermelding)? Ik hoor het graag,

    vriendelijke groeten,
    Sander van Wees

Geef een reactie