Op de watertoren in Stadskanaal (ergens in 1981)

Geplaatst op / 1709 views

Op een goede dag in 1981 kregen we in de gaten dat de watertoren in Stadskanaal op een zaterdag opengesteld zou zijn voor het publiek. Samen met Rindert ging ik maar een kijkje nemen; uiteraard ging het fototoestel ook mee. Resultaat: een aantal aardige foto’s van Stadskanaal en het Stadskanaal (en de omgeving uiteraard)…

Delen:

Comments

comments

3 reacties op “Op de watertoren in Stadskanaal (ergens in 1981)&rdquo

  1. Beste Harry, ik ben bezig met een onderzoek naar de geschiedenis van de watertoren in Stadskanaal, en de directe omgeving ervan, en bij een zoektocht op internet kwam ik jouw bericht tegen, met die geweldige foto’s uit 1981. Zou ik die mogen gebruiken in het onderzoek en mogelijk bij een presentatie (natuurlijk met bronvermelding)? Ik hoor het graag,

    vriendelijke groeten,
    Sander van Wees

Geef een reactie