Middagpauzefoto’s…

Sinds een paar weken werk ik op de Zernike Campus in plaats van in Veendam. Dat scheelt me dagelijks ruim een uur (auto)reistijd, maar het geeft ook de gelegenheid om – als het tenminste mooi weer is – even met m’n fiets naar buiten te gaan. Rondom de Zernike Campus is meer te zien (voor iemand zoals ik) dan in de bebouwde kom van Veendam…

Mijn oude Koga uit 1996 (doet het nog steeds prima)

Niet mee zo solide (ongeknotte) wilg

En als je dan rustig je broodje zit te eten zijn er altijd van die schooiers…

Een van de mooiere fonteinen…

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie