Meer middagpauzefoto’s…

Soms is het nodig om dingen voor je werk aan te schaffen die je acuut nodig hebt. Het is dan natuurlijk veel sneller om zelf maar ‘een boodschap’ te gaan doen in plaats van ergens een bestelling te plaatsen en daar langere tijd op te wachten. Gisteren was weer een dergelijke dag. Meerdere ‘boodschappen’ zelfs. Ik vond het prima; ‘k heb gisterochtend heerlijk gefietst…

Grafitti onder het viaduct Zonnelaan/Ringweg, Groningen

Paadje tussen Blauwborgje (Zernike campus) en het fietspad langs het Reitdiep

Reitdiephaven, Groningen. Een van de meest gefotografeerde plekken van de stad…

Oorspronkelijk uit Katwijk, maar nu in de Noorderhaven in Groningen (tegenover de Hoek van Ameland)…

Mooie fontein in het Noorderplantsoen, Groningen.

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie