Soms is het nodig om dingen voor je werk aan te schaffen die je acuut nodig hebt. Het is dan natuurlijk veel sneller om zelf maar ‘een boodschap’ te gaan doen in plaats van ergens een bestelling te plaatsen en daar langere tijd op te wachten. Gisteren was weer een dergelijke dag. Meerdere ‘boodschappen’ zelfs. Ik vond het prima; ‘k heb gisterochtend heerlijk gefietst…

Grafitti onder het viaduct Zonnelaan/Ringweg, Groningen.
Paadje tussen Blauwborgje (Zernike campus) en het fietspad langs het Reitdiep.
Reitdiephaven, Groningen. Een van de meest gefotografeerde plekken van de stad…
Oorspronkelijk uit Katwijk, maar nu in de Noorderhaven in Groningen (tegenover de Hoek van Ameland)…
Mooie fontein in het Noorderplantsoen, Groningen.
Onderaan de post is een blokje waar u een reactie achter kunt laten. Ik stel dat zeer op prijs! U wordt gevraagd om een mailadres. Dit mailadres wordt niet gepubliceerd, maar stelt mij – als beheerder van deze site – in staat om te reageren op uw reactie.