Naar m’n werk gefietst

Regenboog boven de Paddepoelsterweg

Een van de drie paarden van het weitje naast het KVI (Kernfysisch Versneller Instituut) achterop de Zernike Campus heeft het malse gras ontdenkt

Paddenstoelen op het grasveldje voor het KVI achterop de Zernike Campus

Andere paddenstoelen op het grasveldje voor het KVI achterop de Zernike Campus

Delen:

Comments

comments

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in traditionele folk- en countrymuziek, Groninger (cultuur)geschiedenis, en allerlei buitengebeuren. Vroeger trok ik er vaak op uit om meerdaagse fietstochten te maken, tegenwoordig fiets ik meer in de omgeving van de stad Groningen. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik foto's te maken van de (huis)concerten die ik bezocht. Recent heb ik al mijn oude negatieven gedigitaliseerd. Deze website kwam tot stand vanuit de wens iets met de recent gedigitaliseerde negatieven te doen...

Geef een reactie